Tervetuloa verkkokauppaamme


Letire on 2023 perustettu suomalainen verkkokauppa, joka myy moottoriajoneuvojen renkaita, vanteita sekä muita varaosia ja tarvikkeita. Palvelemme asiakkaita paikallisesti sekä ympäri Suomea kuljetusliikkeiden avulla.

Hyvien yhteistyökumppanien ansiosta pystymme tarjoamaan laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan. Kaikkia tuotteita emme millään pysty saamaan verkkokauppaan, joten mikäli et verkkokaupasta löydä tarvitsemaasi tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä sivuilta löytyviä kanavia pitkin. Meillä on hyvät kontaktit varaosa- ja rengastoimittajiin ympäri Eurooppaa.

Verkkokauppa on rakennettu asiakkaita varten ja otammekin mielellämme palautetta vastaan verkkokauppaan tai valikoimaan liittyen.

Toimimme vastuullisesti, maksamme kaikki verot Suomeen sekä kuulumme Suomen Rengaskierrätys Oy:n tuottajayhteisöön ja kaikki renkaittemme hinnat sisältävät renkaiden kierrätysmaksun. Palautetta voi antaa yhteydenottolomakkeella, Facebookin tai Instagramin kautta sekä sähköpostilla verkkokauppa@letire.fi

Aukioloajat
Verkkokauppa palvelee 24/7. Koska olemme verkkokauppa, meillä ei ole varsinaista myymälää ja etukäteen sovitut noudot tapahtuvat toimipaikastamme Isostakyröstä.
Puhelinnumero (myös WhatsApp)

+358 40 537 1062

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Yhteydenottolomake

Muistathan laittaa yhteydenottoosi mahdollisimman tarkat ajoneuvotiedot sekä auton rekisterinumeron niin voimme tarkistaa osien yhteensopivuuden ja näin vältymme parhaiten yhteensopimattomilta osilta ja turhilta palautuksilta.

    Mitä haluaisit etsiä verkkokaupastamme? Huom! Kun käytät hakua esimerkiksi renkaiden hakemiseen, voit hakea Suomen varaston tuotteita kirjoittamalla rengaskokosi muodossa "205/55-16" ja Viron varastolta muodossa "205/55R16"